“Det var en forrygende oplevelse og meget givtigt at være på tegnsprogsworkshop. Super initiativ! Rigtig god introduktion til kulturen og nogle gode input til at kommunikere med vores kollega. Underviseren var rigtig god og energisk. Hun var rigtig dygtig, og det lykkedes at fange alle.”

Lars Niclas Caspersen, Topdanmark

“Underviserne var fagligt forberedte og var alle engagerede i undervisningen. Et rigtig inspirerende foredrag og workshop, og vores studerende fik rigtig meget ud af det.”

Mette Siersted, UCC, Strandvejens Pædagogseminarium

“Jeg vil utrolig gerne kunne give alle mine kunder i strikbutikken samme positive oplevelse og service, når man handler hos mig. Det har været utroligt lærerigt at stifte bekendtskab med tegnsprog. Jeg kan nu – hvis den, der “tegner”, tegner langsomt – følge med i enkle samtaler på tegnsprog. Jeg glæder mig til at lære mere, så jeg kan  kommunikere endnu bedre med mine kunder.”

Sanne Lousdal
Ejer af Sannes Broderi og Strik 

“På det kursus, vi har bestilt, får vi basal viden om døveverdenen, den særlige kultur og de behov, døve har, så vi også kan lære at fungere bedre sammen med døve. Vores behov for tegnsprog som revisorer kan være ganske teknisk kompliceret, men også denne udfordring klarer Tegnstuen flot. Undervisningen er tilpasset os, og metoden, pædagogikken og servicen er i top hos Tegnstuen. Undervisningen foregår delvist i vores virksomhed, delvist online. Vi er meget glade for kurset, Steffanie er fantastisk dygtig og pædagogisk. ”

Bjarne Aalbæk, partner
Actis Revisorer A/S  

“Sign language has helped me to distinguish new sounds such as æ, ø,  and å, these vowels as their sound in my brain is now associated to a movement of my body. At Danish school when having to pronounce some tricky words my hand spontaneously spells the difficult vowels helping me to find the right pronunciation.  I find sign language easy to learn because it’s very visual. Coming from Italy, I have a natural inclination for gesticulation. I would recommend to people to learn sign language because it’s fun, stimulates your brain and expands your social skills.”

Massimo Girotto, aftenkursist

“Formålet med vores kursus var at give medarbejderne i Tolkemyndigheden indblik i tegnsprogets verden og gøre os i stand til at lave helt simpel smalltalk med døve, når vi kommer ud på tilsynsopgaver. Kurset har virkeligt formået at give os indblik, og vi forsøger at bibeholde de tegnsprogskompetencer, vi nu har fået.”

Bo Kragelund, chefkonsulent
Den Nationale Tolkemyndighed 

“At lære et nyt sprog åbner altid nye muligheder. Dansk tegnsprog har åbnet en verden af nye venner for mig. Skal man kaste sig ud i et nyt sprog, er tegnsprog nemt at gå til. Hos Tegnstuen er det endda også sjovt og inspirerende.”

Jakob Peterhänsel, gymnastikinstruktør og aftenskursist

“Det er jeres fortjeneste, at hver torsdag aften er en udsøgt fornøjelse. Jeg slæber mig hen til Nørrebrogade efter en lang dag – og går glad og opløftet derfra! Jeg forstår Emilies begejstring for tegnsprog. I formidler tegnsprog pr. magi!  Tak for denne mulighed til at møde et helt, HELT nyt sprog!”

Stine Eriksen, svigermor og aftenkursist